InstaX! Rejseitems – mine favoritter! 📸🎞

Mit første bekendskab jeg fik med et instaX, var da for første gang i omkring 12 år mødte min storesøster. Hun havde fået et af sin kæreste, og vi tog to billeder sammen, så vi begge fik et. Siden da har jeg ønsket mig mit eget, og sidste år fik jeg så et af min egen kæreste. (Mænd: det er en fantastisk kærestegave (i hvert fald i min familie)). Efterfølgende har jeg haft det med på alle mine rejser, og jeg er SÅ glad for det.

Nostalgi?

InstaX har forskellige modeller, og vi havde meget svært ved at vælge. Men vi endte med at forelske os i InstaX Mini 90, fordi jeg er helt vild med den gammeldags stil. Det er lidt romantisk, og jeg synes det er hyggeligt at rende rundt med. Det bliver altså lidt ekstra romantisk at stå foran Eiffeltårnet med et InstaX Mini 90, fremfor en iPhone (som vi selvfølgelig også skal tage et billede med den).

Billede kvaliteten

Jeg var faktisk overrasket over den gode kvalitet. Det er klart, at det ikke kan hamle op med de nye iPhones/spejlrefleks mv. – men det skal det heller ikke. InstaX tager ikke billeder til instagram eller facebook (kun hvis du efterfølgende tager et billede af dit billede (wooow, meta-billede)). Det er helt fint til formålet, og giver nogle rigtigt skarpe billeder.

Funktioner

Kameraet har ret mange funktioner, blandt andet lys/mørke, macro, profil og meget mere. Man skal passe på med blitzen – den er virkelig kraftig, og du ender hurtig med at være en stor hvid plet. Så det har taget os et par forsøg at få styr på det med lys (i kan se nogle meget mørke/lyse billeder i min kollektion øverst). Men der er i hvert fald mange funktioner, så det er ikke bare ‘tryk på knappen’ – du har mulighed for at påvirke dit billede og billedekvalitet. Læs selv mere om de forskellige funktioner her: instax.dk/fuji-film-instax-mini-90/

Prisen

1395.- kostede vores kamera, men nogle af de andre modeller er lidt billigere. Det er lidt mange penge, men efter at have fået det synes jeg det er hver en krone værd! Det er virkelig lækkert – og kvalitet giver jeg gerne mere for.. Det rigtigt dyre er dog filmene – med 90kr for en pakke, eller 170kr for to, er det altså en del pr billede – især hvis du lige skal øve dig på nogle af dem. Men et godt råd er at købe dem i udlandet, hvor de kan findes lidt billigere!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Som du nok fornemmer er jeg helt vild med vores instax, som jeg giver 5/6 stjerner. Jeg er ikke helt vild med prisen for filmene, som gør det lidt dyrt i drift. Men kvaliteten på kameraet er virkelig godt, og jeg ser helt sikkert mig selv som en instax-babe 😉

Er du selv med på vognen, eller er du blevet inspireret til at blive det? Hvad er dit faste rejse-kamera? Skriv gerne en kommentar nedenfor! Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *