📱 RejseApps der er værd at have! 📲

Her kommer en guide til de 3 “rejseapps” jeg selv bruger mest, som jeg mener er værd at have liggende på mobilen. Kender du nogen jeg ikke gør? så skriv dem i en kommentar i bunden ⬇️👇🏻 (Lad mig lige understrege at jeg på ingen måde er sponsoreret til at lave reklame for nogen).

CPH Airport 📱✈️

Med CPHs egen app har du en masse nyttig information lige ved hånden. Jeg vil her komme med nogle eksempler på de features jeg selv bruger.

Flytider ✈️

I menuen finder du blandt andet ‘flytider’, hvor du kan følge dit fly. Så kommer der opdateringer om hvornår du bedes gå til gate, hvornår der boardes, samt hvilken gate du skal til. Du kan sågar finde et kort over hvor din gate ligger! Ændrer gaten sig, hvilket de nemt kan finde på, får du også en notifikation med dette. Så behøver du altså ikke længere rende rundt og kigge på skærmene hvert 5. minut, for du får alt information du har brug for på mobilen. Du kan også se fly der ankommer til København, så når du skal hente din mor i lufthavnen, kan du følge med i om det er forsinket eller før tid, og så kan du se hvornår baggagen kommer, så du ved hvornår hun er på vej. En virkelig god funktion, så du ikke behøver at holde dig opdateret på diverse skærme i lufthavnen.

Mad og shopping 🍾🍷☕️🍣🍔🥐

Under menuen finder du også ‘dining’ og ‘bestil mad’. Selv for mig, der har arbejdet i lufthavnen, kan det være svært at følge med i lufthavnens udvikling, hvor nye restauranter hele tiden åbner. Derfor er det et godt sted at få inspiration, hvis man skulle være sulten mens man venter i lufthavnen. Desuden kan man blive medlem af CPH Advantage, hvormed man optjener points, hver gang man handler i TaxFree og en masse andre butikker i lufthavnen. Man finder sin QR-kode i app’en, og den skal scannes, hver gang man køber noget, så man kan få sine points. Når du har optjent points kan du bruge disse til at betale med! Det er rigtigt smart, og det kan godt betale sig 🙂

 

SAS app 📱✈️

En anden app jeg selv bruger meget, er SAS’. Jeg kan følge med i mine points, og søge på flybilletter. Når jeg rejser checker jeg ind, får mit boardingkort og boarder med mobilen. Da jeg selv er rimelig trofast SAS-kunde, giver det også mening for mig at have deres app. De er altså heller ikke så dyre som mange tror! Når vi til jul rejser til USA er det med SAS, hvor det var billigere end bl.a. med Norwegian. Desuden har de gode tilbud for unge under 25 år, hvilket jeg flere gange har nydt rigtigt godt af!

Men de fleste flyselskaber har deres egen app, og man kan jo bare downloade dem, man rejser meget med.

 

Tinder 📱💋😉

Det lyder nok skørt, især fordi jeg har en dejlig kæreste. Men jeg har altså rigtig god erfaring med at bruge Tinder som en rejse-app! Især hvis man rejser med nogle venner, kan det være hyggeligt at finde jævnaldrende, der enten er lokale eller selv er ude at rejse. Det vigtigeste er at man får gjort det klart på en ens profil, at man kun er ude på at finde nogle at hænge ud med. Men der findes altså mange søde mennesker der ude, som gerne vil vise dig byen, eller bare tage en drink. Så mit råd er; kast dig ud i det, især hvis i er flere der rejser sammen. Jeg har selv sødt mange søde mennesker på den måde 😊

 

 

Har du nogle gode apps der hører til på listen? Så smid i en kommentar, så vi andre kan få glæde af din viden 👇🏻
Tak til alle der læser med, rigtig god dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *