Travelio: endnu en rejseblog

Denne rejseblog er opstået ud fra en stor passion for at rejse og opleve verden. Jeg elsker at rejse. Det er meget populært at rejse – være backpacker – se verden. Det er på mode at tage et sabbatår, hvor så mange af månederne som muligt skal bruges udenrigs. Der er skrevet mange bøger om at rejse. Flere og flere rejseblogs, facebooksider med rejsetilbud, rejsebureauer til unge mennesker og ungdomsflybilletter. Denne blog er altså bare en i mængden…

– ”Så hvad er der specielt ved denne blog? Hvorfor skal man følge med på netop din side?”

Jeg håber at jeg kan give en sjov og inspirerende tone, der inspirerer andre til at komme afsted. Jeg er en krea-person, ligesom min bedste veninde der har krea-bloggen Lrke.dk. Der er nemlig mange kreative ting man kan lave, der er nyttige når man elsker at rejse. Desuden har jeg i flere sæsoner arbejdet for både Aviator og SAS i Københavns Lufthavn, hvorfor jeg har en masse professionel viden om at rejse – viden der er god at have når du skal ud og rejse!

Helt ny i bloggerverdenen

Sidst men ikke mindst, vil jeg bare sige, at jeg er ny til hele denne bloggerverden, men jeg håber i vil tage godt imod mig 😀 Jeg håber inderligt på, at nogle vil tage sig tid til at komme med feedback, kommentarer eller brugbare rejsetips der kunne være interessant at dele på dette forum. Jeg er ikke ekspert på at rejse, blot en pige med stor kærlighed for det, så kom endelig med andre gode tips og ideer du vil dele med andre rejseelskere!


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *