Big Ben

London ✈️🗺🎡

Endnu en hovedstad, som man skal se inden man dør (og det er selvfølgelig selvsagt). En hovedstad man kan se mere end en gang, og aldrig blive træt af. En hovedstad de fleste kender, og som man ikke behøver en blogger til at anbefale… Men jeg vil alligevel prøve at komme med nogle gode råd, måske jeg kan komme med lidt inspiration.

Sidst jeg var i London var i foråret 2017, da jeg gav min bedste veninde en tur til London i fødselsdagsgave. Gangen før var da jeg var på date der ovre i efteråret 2016. I 2016 boede vi på et Hilton hotel i udkanten af byen, i 2017 boede vi på et lille-bitte hotel der lå over en bar. Det jeg har lært, er at de dyre hoteller er gode at bruge penge på andre steder i verden, men i London er beliggenhed det eneste der tæller. Man bruger aldrig særligt meget tid på hotellet alligevel, og når man gør, er det for at få morgenmad, sove og få en øl om aften – og på det lille hotel midt i byen var morgenmaden bedre, og baren var rigtigt engelsk. Hilton ligner sig selv i hele verden, og føles derfor ikke rigtigt som London.

Hotellet vi boede på midt i byen hedder The Wellington Hotel. Baren har malerier i loftet og hotelværelserne er indrettet med puder, billeder og lignende med London-tema. Det ligger lige ved en metrostation og 2 minutters gåafstand fra London Eye. Lærke (min bedste veninde) og jeg købe mad i et supermarked, og så spiste vi det på græsplænen ved siden af London Eye. Vi sad og så på mennesker, drak rosévin (og Baileys) og spiste vores mad og frokost. Det var det mest fantastiske, bare at vågne op, kigge på hinanden og spørge “hvad har du lyst til at lave i dag?”. En dag tilbragte vi i Green Park, hvor vi løste sudoku, læste dameblade og gik på TGIF for at spise.

Ønsker man sig verdens bedste udsigt, skal man besøge London Sky Garden. Det er et helt fantastisk sted, som jeg glædede med helt ubeskriveligt til at opleve, men som overgik alle mine forventninger. Det er helt fantastisk at spise sin aftensmad med denne udsigt – og det er altså ikke så dyrt som man kunne tro. Vi var på “Darwin Brasserie”, på 36 etage (hvor vildt lyder 36. etage ikke lige?). Efterfølgende tog vi to drinks i baren (mit livs dyreste drink dog..), og så legede vi fotoshoot (don’t blame us, dette sted kalder på det). En fantastisk aften, og jeg glæder mig til at skulle spise brunch der næste gang jeg er i London! Man skal dog bestille tid i rigtigt god tid, da det selvsagt er et meget populært sted. Så tag dette som den bedste anbefaling – og nej, jeg får intet ud af at give denne anbefaling ((I wish I did (; )).

Jeg glæder mig til selv at se London igen, og jeg vil meget gerne have jeres råd til hvad der er værd at se! Så smid gerne en kommentar hvis du har gode råd til hvad man skal se eller opleve i London! Hvis du vil se mere til den fantastiske kvinde der ses på mange af billederne, så følg med i hendes krea-blog-univers. 

🎊🎉✈️🗺🎡🎊🎉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *