Juletur til Paris! 🎄🤶🏻🎅🏻🎁 Mine Juleeventyr 2017 – del 2

Denne weekend har vi så været i Paris. En helt fantastisk december-tur; et rent jule-eventyr! Paris imponerede endnu engang, og selvom jeg tidligere har holdt jul der, samt besøgt Paris utallige gange, så får jeg bare aldrig nok.

Det var desuden Georges første gang i Frankrig, og jeg tror ikke han var skuffet. Fredag aften til søndag aften er selvfølgelig ikke nok til at opleve Paris, men vi nåede faktisk en hel del!

Julemarkeder

Denne gang var vi helt overvældede af julemarkeder! Vi startede lørdag morgen, med at finde det første marked på vejen mod metroen. St Germain des Prés Christmas Market – med en hyggelig række af små boder. Ikke særligt stort, men stadig hyggeligt at gå forbi.

Det andet market vi besøger er La Défense Christmas Market, som nok er et af de største julemarkeder jeg har set. Der var to kæmpe dele af markedet, med boder der solgte alt muligt forskelligt. Lige fra en bod kun med bogmærker, til en bod kun med mini-pynteguitarer og så selvfølgelige madboder fra forskellige dele af verden. Der var en stor indendørs kunstbod, hvor kunstnere solgte fine malerier, ure og meget mere. Det var helt sikkert turen værd! Ifølge nettet er det over 12.000kvm – med 250 boder.

Senere lørdag aften faldt vi over et julemarked, der var helt hvidt og meget fint. Det lå midt i byen. Vi var på vej ud og spise, så vi kiggede kun hurtigt ind.

Desværre var markedet på Champs-Élysées aflyst, men vi blev alligevel ikke skuffede over udbudet! Det var bestemt turen værd, og det har været det bedste ved turen! 🎄🤶🏻🎅🏻🎁

Shopping

Ved La Défense ligger et stort shoppingcenter ved navn Quatre Temps, hvor vi gik hen efter at have besøgt julemarkedet lige foran. Vi skulle egentlig bare have et par nye sko til George (der kom vand ind i hans støvler). Men vi endte også med at købe Timberland støvler til mig, samt Kusmi Tea (min yndlings te!).

På Champs-Élysées købte vi ikke noget, men der var ellers rigeligt at vælge imellem. Alle butikkerne har selvfølgelig gjort virkelig meget ud af juledekorationerne. Vi ville egentlig have købt macaroons fra Ladureé her, men vi endte med at købe dem i lufthavnen i stedet (selvfølgelig stadig fra Ladurée).

Seværdigheder

Jeg har allerede et andet blogindlæg om Paris (læs det her), og de fleste ved nok godt hvad der er af must-sees i byen. Men det var som sagt Georges første gang i Paris (og Frankrig), så der var selvfølgelig steder vi skulle forbi. Eifeltårnet, Louvre, Triumfbuen, den Nye Triumfbue, Champs-Élysées og Notre Dame.

 

På denne tur har vi brugt et Fujifilm Instax kamera, som jeg glæder mig til snart at poste et blogindlæg om. Desuden har jeg lavet en rejsejournal, som jeg også snart viser frem. Så gå ud i siden og subscribe (hvis du ikke allerede subscriber), så får du en mail hver gang der er et nyt blogindlæg! (ingen spam-mails eller lignende)

Nu ser jeg frem mod den 21., hvor turen går til Los Angeles med min mor og mormor.

Mange knus,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *