Om mig: Eloïse. Rejsebloggeren bag denne side.

Eloïse Børling Desbiens, 23 år gammel.

Til dagligt studerer jeg kommunikation og digitale medier på Aalborg Universitet i København. Jeg har tidligere arbejdet for SAS Ground Handling, gennem Lufthavnsvikarer i Københavns Lufthavn. Desuden har jeg også arbejdet to somre for AVIATOR. Nu er jeg studentermedarbejder for Københavns Lufthavn, i deres Airlines Sales afdeling. Jeg er også det man kan kalde lufthavnsbarn, da min mor og far mødtes i en lufthavn hvor de begge arbejdede. Jeg ved altså en del om lufthavne, og det at rejse fra dette perspektiv. Derfor kender jeg nogle gode råd og smutveje, der kan få dig godt afsted på din rejse. Dette vil jeg gerne dele med dig!

Spejder

Den anden del af mit liv bruger jeg på spejder. Jeg har været spejder siden jeg var lille, og den dag i dag er jeg spejderleder for nogle fantastiske børn og unge. Spejder? Seriøst? Ja. Vi tager medansvar, vi løfter i flok og vi gør faktisk noget!

– ”men Elo, hvad har det med en rejseblog at gøre?”

Ikke ret meget. Men hvis skal vide noget om mig, så er det en stor del af mig, og man kan derfor ikke kende mig, uden at forstå dette. Dog vil jeg sige, at nogle af de bedste rejser og ture jeg har været på, har været i forbindelse med spejder. Spejdere gør sig meget i at tage på ture og lejre. Vi sover i telt, bivuak, shelter, hængekøje eller under åben himmel. Vi laver mad over bål, holder de bedste lejrbål, tager på lange hikes og meget mere§! Så derfor kan disse spejderskills være gode at bruge, hvis man for eksempel skal ud og vandre langt på en ferie, eller ud og backpacke. Jeg tror der er meget at lære, især hvis man ønsker at rejse uden at bruge for mange penge!

Jeg håber i vil synes om min blog, kommentere og ikke mindst dele jeres egne råd, erfaringer, tanker og alt andet der måtte have med rejse at gøre! Har du nogle gode idéer eller feedback, håber jeg du vil tage dig tid til at komme med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *